#SeEtMord

Serie ‱ 2 böcker

Velkommen til realityshowet USA’s Nye Paniac!

I jagten pÄ en ny fabelagtig seriemorder.

Men bare rolig – der bliver ingen égte mord

denne gang, hvor virkelighedstro teaterblodet

end kommer til at sprþjte 
 eller hvad?

Det finder syttenÄrige Becca Martinello snart ud af. Da hendes totalt almindelige hjemmegÄende mor dÞr i en bilulykke, dukker en mystisk pige ved navn Stef op og fortÊller Becca, at hendes afdÞde mor var ingen ringere end en af de mest populÊre seriemordere pÄ Alcatraz 2.0: selveste Molly Mauler.

Snart ender Becca som deltager i USA’s Nye Paniac! for at undersĂžge sin mors forbindelse til Molly Mauler, men det hele tager en dyster drejning, da mordene viser sig at vĂŠre alt andet end skuespil. Vil det lykkes Becca at afslĂžre en rĂŠkke mĂžrke hemmeligheder og klare sig igennem det dĂždbringende realityshow? Eller taber hun bĂ„de showet og livet?

#StÞtEtMord er andet bind i Gretchen McNeils tankevÊkkende og fÊngslende Y/A-serie om Beccas liv i en grufuld verden, hvor offentligt ansatte seriemordere foretager excentriske henrettelser af samfundets mest notoriske kriminelle. Det foregÄr pÄ Alcatraz 2.0, en Þ ud for San Francisco, og det hele livestreames via en app, mens gode og retskafne borgere lader sig underholde af showet.

2 av 2 titlar

Du har visat alla böcker i serien #SeEtMord