(0)

Allan Quartermain

audiobook & e-book


I Kong Salomons sagnomspundne miner fandt Allan Quatermain en skjult skat og vendte hjem med ufattelige rigdomme. Siden er hans søn død, og det giver ikke lÌngere mening for ham at blive i det pÌne, behagelige England.

Sammen med Sir Curtis og Good drager han pü en fascinerende og intens rejse mod ukendt land i Afrika. De starter hos en skotsk missionÌr pü Østkysten i et masaiterritorium. Her bliver de blandt andet angrebet af masaier, som kidnapper missionÌrens lille datter, og sejler ad en underjordisk flod til et land beboet af et folk, som aldrig har mødt mennesker fra verden udenfor.

"Allan Quartermain" er en uafhÌngig fortsÌttelse af "Kong Salomons miner". Bøgerne kan büde lÌses i forlÌngelse af hinanden og hver for sig.

Henry Rider Haggard (1856-1925) var en engelsk forfatter med danske aner. Efter sin debut med en fagbog om Sydafrika, var han med til at introducere genren "tabte verdener", gennem romanhelten Allan Quatermains eventyr. Flere af Haggards bøger er blevet filmatiseret og har desuden inspireret "Indiana Jones"-filmene.