(0)

Anal-fabeterne 1

E-book


En anal-fabet er min egen humoristiske betegnelse for en homoseksuel mand, som er meget betaget af andre mÊnds bagdele. Billedet pÄ bogens forside understreger dette i form af sÊdceller, som uforstÄende bliver fÞrt ind i det anale omrÄde.

Bogen bestÄr af en rÊkke erotiske, sjove og fiktive noveller om netop denne gruppe af mÊnd.

En gennemgÄende hovedperson i alle novellerne er Oleg. Vi taler om en mand, som har en vigtig mission her i livet. Det er simpelthen et mÄl for Oleg at finde frem til den helt perfekte bagdel, som han kan befrugte. For at nÄ dette mÄl pÄtager Oleg sig en rÊkke meget forskellige jobs og gennemfÞrer adskillige uddannelser. PÄ denne mÄde opnÄr Oleg en mulighed for at komme i personlig kontakt med homoseksuelle fra mange forskellige samfundslag. Hermed Þges hans chancer for at finde frem til den helt perfekte bagdel.

Oleg og de andre medvirkende i novellerne vil kunne forveksles med kendte homoseksuelle danskere. Det er selvfĂžlgelig en ren tilfĂŠldighed. NĂ„r det er sagt, kan du som lĂŠser selv medvirke til at forĂžge lĂŠseoplevelsen. Det sker ved, at du med din fantasi netop erstatter de medvirkende i bogen med kendte homoseksuelle personligheder.

Bagerst i bogen er der en beskrivelse af de medvirkende i bogen som optrÊder i flere af novellerne. Her bliver det ogsÄ forklaret, hvordan en anal-fabet kan omvendes til at blive en stolt heteroseksuel borger. Endvidere finder du et forfatterportrÊt, hvor jeg gÞr rede for, hvorfor jeg har valgt at skrive denne lidt utraditionelle bog.