(6)

Anne, Sanne og Lis

audiobook & e-book


For 38 Är siden bragede Anne Linnet Band ind pÄ den danske musikscene og blev i folkemunde udÞdeliggjort som Anne, Sanne og Lis. Med efternavnene Linnet, Salomonsen og SÞrensen skabte de sammen en rÊkke hits som "Det er ikke det, du siger" og "MÄne, sol og stjerner", som de i de fÞlgende Är turnerede landet tyndt med.

ANNE, SANNE OG LIS er historien om en trio, der blev pionerer for generationer af stĂŠrke kvinder og revolutionerede dansk pop og rock. Det er samtidig fortĂŠllingen om tre store personligheder, hvis private historier med op- og nedture er en markant del af dansk rocks udvikling fra nichemusik til populĂŠrkulturelt forsidestof og millioner af solgte plader.

Trioen gik hver til sit efter blot et par Är sammen, og ANNE, SANNE OG LIS fortÊller ogsÄ historien om de strÄlende solokarrierer, de hver isÊr siden skabte, og frem til i dag, hvor de igen stÄr pÄ scenen sammen hen over sommeren 2019.

Jan Eriksen (f. 1958) er en rutineret musikskribent, der har skrevet for bl.a. Gaffa, Chili og BT. Han har skrevet om Anne, Sanne og Lis i mere end 30 Ă„r.rn


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: