(18)

Arizonan amatsonit

audiobook & e-book


HÀrmÀn hÀjy Juho HelapÀÀ kohtaa Arizonan rajalla vankkurit, joiden kyydissÀ on pelkÀstÀÀn naisia. Naiset ovat matkalla perustamaan Onnelaa, naisten tasavaltaa, ja he pyytÀvÀt Juhoa oppaakseen. Juho suostuu mutta alkaa pian epÀillÀ, ettÀ naisia on höynÀytetty. EihÀn sellaista paikkakuntaa kuin Happiness ole olemassakaan.

Samassa naisten kimppuun hyökkÀÀ EtelÀvaltioiden sotilaita, ja Juholle tulee kiire auttaa neidot pulasta. Pahin vaara ei kuitenkaan lymyile vieraassa sotajoukossa vaan naiskaravaanin keskuudessa, minkÀ HÀrmÀn hÀjy oivaltaa juuri ennen kuin on liian myöhÀistÀ.

Arizonan amatsonit kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lÀnnensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkÀÀnteitÀ sÀÀstelemÀttÀ.

HÀrmÀn hÀjy Juho Kaaponpoika HelapÀÀ vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lÀnnentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistÀ rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hÀn kirjoitti myös lÀnnenlukemisto FinnWestiin.


Narrator: Markus Asunta
Duration: