(134)

Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta: Artemis Fowl 5

audiobook & e-book


Kohtaako rikollisnero arvoisensa vastustajan?

10 000 vuotta sitten ihmiset ja keijut sotivat verisesti keskenÀÀn. Kun keijuille selvisi, etteivÀt he koskaan pÀÀsisi niskan pÀÀlle, he pÀÀttivÀt muuttaa maanalaisiin yhteisöihinsÀ ja piiloutua. TÀmÀ sopi kaikille muille kummajaisille - paitsi demoneille.

Demonit janosivat vapauttaan ajan kahleista ja kostoaan ihmisrodulle. Aikaloitsu, joka sinkosi demonit Limboon, on jo menettÀmÀssÀ tehoaan, mutta edes keijujen taitavimmat tiedemiehet eivÀt osaa ennustaa demonien seuraavaa ilmaantumista.

Vaan erÀspÀ pystyy. Artemis Fowl, nuori rikollisnero, on ratkaissut hankalan yhtÀlön. Kun hÀmmentynyt ja pelokas demoni putkahtaa ilmoille sisilialaisessa teatterissa, Artemis on jo vastassa. Valitettavasti vain joku muukin on pÀÀssyt arvoitusten jÀljille ja onnistuu kaappaamaan demonin...

Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta on viides tÀyspitkÀ Artemis Fowl -seikkailu.

Irlantilainen Eoin Colfer (s. 1965) on kirjoittanut kahdeksan megahitiksi noussutta fantasiaromaania, joiden pÀÀhenkilönÀ on maan sisÀllÀ asustavat, teknisesti kehittyneet keijut paljastava nuori rikollisnero Artemis Fowl. Saaga jatkuu Artemiksen pikkuveljistÀ kertovassa Fowlin kaksoset -sarjassa.


Narrator: Panu Kangas
Duration: