(7)

Av ren lust: Ducati Desmo

audiobook & e-book


"Hennes naglar i min hÄrbotten. Hennes kön mot mitt. Jag slet av t-shirten och lÀt henne söka sig till mig, brösten mot min bringa. Med en liten vridning och hÀnderna i midjan smög hon av sig byxorna. Stod dÀr, blomstrande i vita trosor och ren sensualitet. Det tunna tyget spÀndes ut mellan venusberget och höfternas utbuktning. Hon strÀckte sig fram och lossade mitt bÀlte. Drog det av mig med en klatsch, som en djurtÀmjare."

Allting började med min motorcykel. Äger man en sĂ„dan vĂ€njer man sig snabbt vid tjejernas intresse, men nĂ€r Ditte pĂ„ jobbet bad om en Ă„ktur blev jag lite extra belĂ„ten. Efter att jag plötsligt fĂ„tt sparken sĂ„g jag ingen anledning att skjuta upp det. Jag kĂ€nde hennes kropp tryckas mot min dĂ€r vi satt bak pĂ„ den stora maskinen. Det blev början pĂ„ vĂ„r nĂ€stan nymfomaniska, men alldeles underbara relation.

Veronica Must Àr en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner Àr lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" pÄ danska. Ekner har dessutom en lÄng karriÀr som undervisare bakom sig.