(7)

Av ren lust: Jointen

audiobook & e-book


"Om jag lyckas med det hÀr, tÀnkte jag, kan jag inte nÄ lÀngre. Hon var varm och öm. Med ett finger strök jag upp lÀngs hennes ben. Hon gav snart efter och sÀrade lite pÄ benen. DessvÀrre var jag en aning för lÄng för att pÄ stÄende fot trÀnga fram till henne med min kolossalt styva lem. Hon la sig pÄ sÀngen och jag kysste hennes bröst, mage, ljumske och ner över lÄren och tillbaka mot triangeln, dÀr min tunga hittade fram till hennes klitoris ..."

Hon sÄg ut som en Àngel. Vibes skepnad var sÄ frestande att man blev alldeles blÀndad. Givetvis blev hon tillsammans med nÄgon annan, men trots det kunde jag inte sluta tÀnka pÄ henne. SÄ nÀr jag fick reda pÄ att hon var singel hörde jag genast av mig. Jag var ju tvungen att ha henne, och nÀr jag Àntligen mötte hennes tunna sommarklÀnning och stora leende insÄg jag att hon kanske kÀnde likadant.

Denna erotiska novell Àr del av novellsamlingen Av ren lust.

Veronica Must Àr en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner Àr lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" pÄ danska. Ekner har dessutom en lÄng karriÀr som undervisare bakom sig.