(0)

Dagen efter musikken

E-book


En farende svend finder en ung pige myrdet i en forladt bil pÄ en mark dagen efter Roskilde Festivalen og melder det anonymt til politiet efter at have forsynet sig med pigens smykker.

VicekriminalkommissĂŠr Bent Rugaard er lige vendt tilbage fra et psykisk sammenbrud efter sin datters dĂžd, da han og hans team skal opklare denne mordsag, der udvikler sig til det vĂŠrre, mens den efterforskes.

Historien, der foregÄr i og omkring Roskilde, veksler mellem kriminalgÄden og Rugaards kamp for at komme tilbage for alvor, samtidig med at hans kones helbred hurtigt forvÊrres. KrÊft Êndrer livet for altid for den, der rammes, men det er ogsÄ en nÊsten ubÊrlig belastning for de nÊrmeste, og det her er en fortÊlling om, hvad der kan ske med en mand, der mister dem, som betyder alt for ham.

Uddrag af bogen

Mens han ventede pÄ grÞnt ved Allehelgensgade, kom en mand hurtigt ud af avisens bagindgang og satte i lÞb hen mod en taxi, der ventede ved det modsatte fortov, men pludselig faldt han om pÄ kÞrebanen. En stribe blod bandt ham langsomt til den taxi, han aldrig nÄede helt ind i. I et sekund var alt stille, som i en film uden lyd, og Hartmann glemte straks alt om den journalist, han var pÄ vej ind til, for han blev pludselig opmÊrksom pÄ den lange harpunpil, der stak ud af ryggen pÄ manden.

Hvem fanden havde affyret den? Hartmann trÄdte hurtigt ud pÄ gaden og sÄ ned mod torvet, men der var ganske fÄ mennesker, der spadserede roligt i begge retninger, men ingen der sÄ mistÊnkelige eller nervÞse ud. Han vendte sig og bad taxichauffÞren om ikke at rÞre noget.

Om forfatteren

Tom Kenneth Jensen er en moden forfatter, der bor i Jyllinge tÊt pÄ fjorden. Han har i mange Är skrevet digte og noveller og udgav i 2012 romanen Af hvad er du kommet. Han har en fortid inden for ledelse og undervisning i en international virksomhed, har en HumBas fra RUC og har inden sin pensionering virket som lÊrer i folkeskolen. Dette er hans anden roman, men hans fÞrste i krimigenren.