(0)

Den gale trompetist

E-book


Sandra stikker af fra det hele: vÊk fra mand, familie, venner, job og karriere. Af sted sydpÄ med Jack, den gale trompetist, og hans band, med hvem hun ender i en gudsforladt afkrog i Frankrig med sit liv i kaos. Hun, Sandra, der ellers altid har vÊret sÄ retlinet! Velorganiseret og rationel!

Men Sandra er ikke kun pĂ„ flugt. Hun er ogsĂ„ i fĂŠrd med at finde sin identitet – men ikke som kvinde i et mandssamfund i traditionel forstand, slet ikke. Det er hendes fysiske oprindelse, der er problemet. For Sandra er ikke blevet til pĂ„ naturligvis som frugten af to mennesker, der elsker hinanden. Sandra er resultatet af nazisternes eksperimenter med kvinder i koncentrationslejrene...

Med historien om Sandra drager Fay Weldon en parallel til nogle af de store, etiske spÞrgsmÄl, vi tumler med i dag. Lukker vi Þjnene for genteknologiens konsekvenser?

Det er en anderledes Fay Weldon, men som hver gang hun gÄr i gang med det, der optager sindene i Þjeblikket, gÞr hun det vittigt, elegant og meget underholdende.

Den engelske forfatter Fay Weldon (1931-2023) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kÊrlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i bÄde essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet pÄ dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.