(6)

Den usynlige vogter

E-book


“Det er fĂ„ romaner, hvor man oplever et sĂ„ stĂŠrkt behov for at vide, hvad der stĂ„r pĂ„ nĂŠste side. Kraftfuld og stĂŠrk. GĂ„ ikke glip af den.”

– El Periódico

Ainhoa Elizasu var basajaun’ens andet offer, selv om pressen pĂ„ det tidspunkt endnu ikke omtalte morderen sĂ„dan. Det var fĂžrst lidt senere, da det kom frem, at der rundt om ligene var blevet fundet dyrehĂ„r, hudrester og nogle mĂŠrkelige spor, der ikke sĂ„ ud til at stamme fra et menneske. Desuden syntes en dyster renselsesceremoni at have fundet sted. En ĂŠldgammel ond, jordisk urkraft havde mĂŠrket disse unge pigers kroppe: Deres tĂžj var flĂŠnset i stykker, kĂžnsbehĂ„ringen var barberet af, og hĂŠnderne var anbragt i en jomfruelig stilling.

PolitikommissÊr Amaia Salazar bliver udpeget til at lede efterforskningen, og den bringer hende tilbage til den landsby, hvor hun blev fÞdt. Et sted hun havde hÄbet aldrig at gense. Amaia kÊmper ikke blot med opklaringen af den komplicerede og grusomme sag, men ogsÄ med dystre hemmeligheder fra sin egen fortid.

Den usynlige vogterer fÞrste bind i en ny spansk spÊndingstrilogi. Den velskrevne trilogi byder pÄ intens spÊnding, og udspiller sig samtidig i en varm og autentisk atmosfÊre. Den foregÄr i den smukke og mystiske Baztån-dal i Baskerlandet i det nordlige Spanien.

“Dolores Redondo har sat en milepél inden for spansk spéndinglitteraturs historie.”

– El Mundo

“Sikke en roman! Den er fantastisk. Du kan ikke holde op med at lĂŠse, og nĂ„r du er fĂŠrdig ville du Ăžnske, at den fortsatte.”

– El País