(2)

Disney-prinsesser - Historier om mod og godhed

audiobook & e-book


Lyt til tre historier om Disneys vidunderlige prinsesser Vaiana, Rapunzel og Ariel.

VAIANA - HAVETS VOGTERE

Vaiana er en pige, der elsker havet og er viljestÊrk. Selv om hun har Þjeblikke, hvor hun tvivler pÄ sig selv, er hun meget stolt over, hvem hun er, og hun holder sig ikke tilbage for udfordringer. Hun mÞder nye oplevelser og opgaver med stÞrste alvor og vil stÄ fast for at kÊmpe for det, hun vÊrdsÊtter, selv nÄr alt synes tabt.

RAPUNZEL - STJERNER I ØJNENE

Rapunzel er kreativ, sjov, sĂžd og modig. Engang havde hun magisk hĂ„r, der lyste, nĂ„r hun sang en sĂŠrlig sang, og det kunne helbrede enhver sygdom, selv alderdom. I atten Ă„r havde Rapunzel kun Ă©n drĂžm: At se lysene, der steg til himmels hvert Ă„r pĂ„ hendes fĂždselsdag. Da hun overvandt sin usikkerhed, fik Rapunzel endelig den drĂžm til at gĂ„ i opfyldelse – og hun fandt ud af, at hun var kongerigets forsvundne prinsesse. Nu er hun tilbage hos sin familie igen, og Rapunzel mĂ„ finde en ny drĂžm at fĂžlge.

ARIEL - HAVGLANS

Ariel, Kong Tritons yngste datter, elsker musik, at udforske og frem for alt menneskets verden. Ariel er meget selvstÊndig. PÄ trods af sin fars ordre om aldrig at svÞmme op til havoverfladen kan den lille havfrue ikke lade vÊre. Ariels urokkelige sind og ukuelighed sender hende ud pÄ en selvopdagelsesrejse, der gÞr hende til en modig ung kvinde, der finder sin plads i verden.

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med pĂ„ skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold mĂ„nenytĂ„r med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du pĂ„ eventyr, som kun er en prinsesse vĂŠrdig.

SlĂ„ Ăžrerne ud og tag pĂ„ eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine, Rip, Rap og Rup og resten af Andeby. Flyv med Mickey pĂ„ rumrejse, vĂŠr med, nĂ„r Fedtmule fanger en kĂŠmpefisk og bliver konge, og tag med Anders pĂ„ en vild sejltur. Du kan ogsĂ„ tage med Minnie pĂ„ skattejagt og fejre fĂždselsdag med Andersine. PĂ„ med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!