(109)

Efterdyningar

audiobook & e-book


SÀsongen som reseledare pÄ charterhotellet pÄ Kreta skulle ju bli precis som alla andra Är. Cilla visste precis vad hon hade att vÀnta sig. Trodde hon i alla fall. Samma hotell, samma strand och pooler, samma gÀng med nya, unga, entusiastiska kollegor, samma horder av barnfamiljer, samma förutsÀgbara jobb. Men nÄgra korta ögonblick leder till hÀndelser som fÄr henne att ifrÄgasÀtta de livsval hon gjort och undra om det kanske finns nÄgot mer.

Solsemestern skulle fÄ allt att bli bra igen för Maria och hennes familj. De skulle ta dagen som den kom och hitta tillbaka till varandra. Sedan skulle allt bli bÀttre. Trodde hon i alla fall. Men verkligheten vill nÄgot annat. Ett kort ögonblick Àr allt att som krÀvs för att förÀndra allt för alltid.

Ett enda telefonsamtal Àr allt som behövs för att tvinga Marlene att störta ivÀg hals över huvud till Kreta, dit hennes före detta man Äkt med sin nya familj för att rÀdda Àktenskapet. Hennes jobb och karriÀr fÄr nu stÄ tillbaka, fastÀn det Àr det viktiga i hennes liv. Trodde hon i alla fall. Men resan visar sig fÄ konsekvenser Àven för hennes liv.

Under nÄgra omtumlande sensommardagar flÀtas kvinnornas öden samman. Tre olika personligheter och livshistorier, och nÀr de ÄtervÀnder hem för att ta itu med efterdyningarna, visar det sig att det som alla trodde var slutet i sjÀlva verket var början pÄ nÄgot annat.


Narrator: Therese Hedlund
Duration: