(0)

Eisenbergguldet

E-book


Thomas Lang er en retskaffen jurist fra Liverpool, der under et forretningsophold i MĂŒnchen tilfĂŠldigt stĂžder ind i en ung rigmandspige, Alice, der bor pĂ„ en kostskole i midten af byen. Alice er tilsyneladende pĂ„ kant med loven, og Thomas fĂ„r sin sag for, da han blander sig i hendes affĂŠrer.

Men da der bliver begÄet et mord pÄ skolen, kommer Alice i knibe, og uden andre at henvende sig til, beder hun Thomas om hjÊlp. Modvilligt gÄr Thomas med til at hjÊlpe, men bliver snart selv personligt involveret i, hvad der forekommer at vÊre en hemmelig sekts voldsregime. En historie med udgangspunkt i mellemkrigstiden ruller sig ud og fÄr en overraskende drejning, der bÄde Êndrer Thomas' forstÄelse af den lovlÞse Alice og hans syn pÄ sit eget liv.

Uddrag af bogen

Jeg var landet pÄ mine knÊ og hÊnder i det halvmÞrke kÊlderlokale. Jeg troede, jeg var helt alene, da jeg mÊrkede en hÄnd pÄ min skulder. Jeg drejede hurtigt hovedet, sÄ op og genkendte Sigerds silhuet i modlyset fra en uafskÊrmet pÊre i loftet.

"Men . Hvad pokker laver du her?" spurgte han overrasket og gik et skridt baglĂŠns af overraskelse.

"ForsÞger at begÄ selvmord, tilsyneladende," svarede jeg og rejste mig op.

Han stirrede mÄbende pÄ mig et par sekunder, inden han igen spurgte: "Hvorfor smed de dig herned?"

"PÄ grund af mit charmerende udseende mÄske - eller ogsÄ var det fordi, jeg stod og lyttede ved vinduet."

362 sider.

Om forfatteren

Ulrik Darling Larsen er fÞdt i 1968 og er civilingeniÞr med en ph.d. i mikrosystemer. Efter 10 Är som ivÊrksÊtter og opfinder af et medicinsk udstyr, der vandt ingeniÞrprisen i 2005, arbejder han nu som projektleder med udvikling af elektronik og software. PÄ trods af den tekniske livsbane har Ulrik altid haft sit hjerte i de kreative fag, som han dyrker inden for alt fra musikken til malerkunsten, og nu ogsÄ inden for litteraturen. Eisenbergguldet er hans debutroman.