(0)

Elverfolket og dyrene

E-book


"Elverfolket og dyrene" er en bog som fortÊller om, hvor elverfolket og dyrene kommer fra i universet og om deres ankomst til Atlantis. Atlantis varede fra Är 250.000 F. Kr. til Är 10.000 F. Kr. Desuden fÄr man indblik i, hvornÄr Atlantis opstod og sidenhen blev til det gyldne Atlantis. En kort beskrivelse af Atlantis og samfundet.

Den fortĂŠller om, hvornĂ„r de fĂžrste 4 dyr kom og deres opgave med, at rense Atlantis under istiden. De fĂžrste 5 dyr, der inkarnerede under det gyldne Atlantis, hvilke dyr det var og deres opgaver. De nĂŠste 33 dyr ankom til det gyldne Atlantis, de udgjorde en vigtig rolle for Atlantises biosfĂŠre og hverdag. I 1500 Ă„r levede alle i harmoni med hinanden, bĂ„de indbyggerne, englene, enhjĂžrningerne, dyrene og naturvĂŠsenerne. De guddommelige energier gik op i en hĂžjere enhed. Men en dag kom adskillelsen mellem mĂžrke og lys, denne periode varede i 8.500 Ă„r. Det kom ogsĂ„ til at pĂ„virke dyrene. Dyr indeholder de samme fĂžlelser som mennesker, derfor indeholdt denne mĂžrke periode, megen lidelse og karma – og gĂžr det stadigvĂŠk den dag i dag. Da tiden atter er til, at vi gĂ„r en ny gylden tidsalder i mĂžde pĂ„ Moder Jord, Ăžnsker dyrene, vi igen kan leve side om side i guddommelig kĂŠrlighedsenergi til hinanden, og hvor enhedsbevidstheden trives blandt alle vĂŠsener.

Elverfolket drog fra Atlantis, da det sank i havet til GrĂŠkenland og Ægypten. Efter en del Ă„r, drog de videre til Irland. Du vil blive fĂžrt gennem Irlands historie. Til stammen Tuatha De Danann. For at opleve elverfolket o g menneskehedens hjertekontakt. Fremtidens spil mellem dyrene og elverfolket.