(0)

En rum tid

E-book


Romanen rummer to parallelle fortÌllinger der krydser spor. Den ene udspiller sig inden for et døgn i et fly pü vej til Amerika. I løbet af de mange timer flyrejsen varer, kredser den kvindelige hovedpersons tanker blandt andet om tiden, rummet, det nÌre og fjerne, og tager et kÌrligt, men kritisk blik pü USA i rollen som det forjÌttede land og drømmenes endestation.

Den anden fortÌlling handler om Bodil, der vokser op i en stor og spraglet familie midt i det tyvende ürhundrede i en lille provinsby tÌt ved havet. Familien og den lille by med dens mange originale personligheder skildres gennem Bodil der udvikler sig i takt med at verden forandrer sig. Verden er i opbrud, men kun langsomt nür forandringerne til den lille by hvor fastlüste mønstre og roller stadig er fremherskende.

Tiden og lĂŚngslen efter hvad der gemmer sig bag horisonten, er omdrejningspunktet for fortĂŚllingen der samtidig giver et underfundigt og levende indblik i en familie hvor uroen lurer lige under overfladen, og hvor det uudtalte prĂŚger hverdagen.