(0)

Fagdidaktik i mediefag

E-book


Fagdidaktik i mediefag er den fĂžrste bog af sin slags i Danmark. Den giver en tiltrĂŠngt indfĂžring i undervisningens indhold, struktur og didaktik i et fag i stadig forandring.

Mediefaget har siden 1960’erne kĂŠmpet sig ind i det danske skolevĂŠsen. Bogens forfattere kortlĂŠgger faget pĂ„ langs og pĂ„ tvĂŠrs, sĂŠtter det ind i bĂ„de en historisk og en aktuel kontekst og giver bud pĂ„, hvordan det kan udvikle sig videre fremover.

Derudover rummer bogen kapitler med forslag til konkrete forlĂžb, hvor underviser og elever kan arbejde med fagets to kerneelementer: teori-analyse og praktisk produktion.

Bogen udkommer i serien Didaktik, en rÊkke af didaktikbÞger til lÊrere i grundskolen og pÄ ungdomsuddannelserne samt lÊrerstuderende. BÞgerne gÄr praktisk til vÊrks, er fyldt med eksempler og Þvelser og er baseret pÄ den nyeste forskning inden for omrÄdet.

Mimi Olsen er fagkonsulent i mediefag, master i gymnasiedidaktik, lÊrebogsforfatter og lektor i mediefag og dansk pÄ Hvidovre Gymnasium og HF.