(0)

Han, jag & de andra

E-book


Hon en trygg, harmonisk kvinna mitt i livet som vare sig Àr lÀttskrÀmde och sÀllan hetsar upp sig. Hon lever ett vÀlordnat liv som Àr lugnt och balanserat. En kvinna med otroligt stark intuition, som hon anvÀnder sig av för att navigera genom livet. Att hon skulle lÄta nÄgot eller nÄgon fÄ hennes vÀrld i gungning hade hon aldrig kunnat drömma om.

Den dagen han gör entré i hennes liv, slÄr det henne genast att han inte bara kommer göra intryck utan han kommer göra avtryck i hennes liv. Det slÄr gnistor om dem och deras möte ger ringar pÄ vattnet. Den dragningskraft de har till varandra Àr det ingen som missar.

Att han kommer att vÀnda upp och ner pÄ hennes helylle vÀrld sÀger hennes magkÀnsla henne direkt. Men att det skulle bli till ett sÄdant högt pris hade hon aldrig kunnat drömma om.

Han en före detta idrottsman alltid pÄ vÀg, mot nya mÄl och troféer. Hon en gymnasielÀrarinna, en vuxen kvinna med hög moral, empati och som vill framstÄ som en förebild. NÀr deras vÀgar möts finns det ingen ÄtervÀndo, deras relation och möte kommer att kantas av lÄngt mycket mer Àn kÀrlek, erotik och sex.

Det uppdagas inom kort att det finns andra inblandade, som dessutom kom att gör allt i deras makt, för att sÀtta stopp för deras dragning till varandra. DÄ Àr det försent att dra sig ur. De Àr inne i ett spel dÀr det inte finns nÄgon stoppknapp. DÀr mörker och ljus, rÀtt och fel, grÀnsen mellan sann eller destruktivt kÀrlek Àr hÄrfin. Framför allt ett spel pÄ liv och död.