(0)

Her er jeg : en voldsbiografi

E-book


"jeg ser pÄ Vagn, med de korte bukser med rÞde striber ned ad siden, jeg ser pÄ den lille krop, han vil gerne sige det til nogen, han vil gerne at nogen gÞr noget, det er svÊrt at tale om med nogen, han ligger ved kanten af diget, jeg kigger pÄ ham, han er stille, der sker ikke noget, det er sket, Vagn kommer ikke i gang, den kortÊrmede er trukket helt op, ryggen er allerede blÄ og gul og med sorte streger af jord, her lige pÄ grÊnsen af Hvam Mejeriby, det virker som om der er uendeligt langt hjem, uanset om hjem er ude i fremtiden eller et sted pÄ den anden side af digerne"

Vagn og Jan bor i den lille landsby Hvam Mejeriby. Vagn er seks Är gammel da han fÞrste gang bliver forulempet af den noget Êldre nabodreng, Jan. Det er begyndelsen pÄ en lang rÊkke af voldshandlinger, der varer i syv Är.

Her er jeg er en fortĂŠlling om vold og udstĂždelse af fĂŠllesskabet set fra et barn, samtidig beskriver Vagn Remme Larsen, hvordan han viderefĂžrer sine oplevelser til sine egne bĂžrn.

Vagn Remme Larsen, fÞdt 1971, har en lang rÊkke af udgivelser bag sig. Derudover har han optrÄdt pÄ de fleste scener i Danmark, lavet punk sammen med bandet Clean Boys, skrevet sammen med Rune T. Kidde, lavet stand up sammen med Carsten Bang.