(5)

I kultens favn - Heaven's Gate (1:2)

audiobook


HÄbet om at mÞde sin sjÊleven brÊnder stÊrkt hos en del mennesker. NÄr det sker, gÄr vi videre hÄnd i hÄnd med et smil pÄ lÊberne - eller finder ud af, at vi i virkeligheden er Guds to vidner pÄ jord mod den kommende Dommedag. MÄske er vi i virkeligheden rumvÊsener, der venter pÄ rumskibet og pÄ at komme til Det NÊste Niveau? Marshal og Bonnie ledte desperat efter et stÄsted og en retning i denne verden. Den fandt de sammen og ifÞlge med deres Mandskab forberedte de sig til den endelige afgang fra Jorden, nÄr Moderskibet kom tilbage.

Lyder det helt sort? Andreas Illum og Christoffer Greenfort guider dig igennem det fÞrste Är, hvor kulten 'Heaven's Gate' fandt sine ben og sit stÄsted.

I ‘I kultens favn’ beretter Christoffer Greenfort og Andreas Illum om nogle af verdenshistoriens mest mystiske og spektakulére kulter.

Christoffer Greenfort og Andreas Illum fortÊller i serien 'I kultens favn' om nogle af de mest spektakulÊre og mystiske kulter i verdenshistorien. De to nÞrdede podcastere stÄr ogsÄ bag serien 'PÄ stribe - Din seriemorderpodcast' og serierne 'UforstÄelig ondskab' og 'Uskyldig dÞmt'.