(184)

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin: Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen

audiobook


MitÀ energiahoidoissa vÀlitettÀvÀ energia oikein on? Tehoavatko energiahoidot, ja jos tehoavat, niin mihin? MitÀ tiede voi sanoa energiahoidoista? MinkÀlaisia tutkimuksia energiahoidoista on tehty? NÀihin kysymyksiin fysiikasta vÀitellyt tohtori Johanna Blomqvist halusi löytÀÀ vastaukset tutustuttuaan energiahoitamiseen. Vastauksia hÀn etsii tehdyistÀ tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekÀ mielestÀ ja tietoisuudesta.

Energiaparantamiseen liittyy sellaisia kÀsitteitÀ kuin mielen vaikutus omaan tai muiden hyvinvointiin, hoitaminen kanavoimalla energiaa kÀsillÀ sekÀ kaukohoitaminen, jotka ovat vieraita arkipÀivÀn materialistiseen maailmankuvaan tottuneille. Kvanttifysiikan nÀkökulmasta energiaparantaminen ei kuitenkaan ole kovinkaan outoa. Vaikka kvanttifysiikka kÀsitteleekin hiukkasia eikÀ ihmisiÀ, siinÀ puhutaan siitÀ, kuinka kaksi hiukkasta voi olla yhtÀ ja vaikuttaa etÀÀltÀ toisiinsa. Kvanttifysiikan mukaan olemme myös kaikki yhtÀ ja samaa vÀrÀhtelevÀÀ energiaa.

Teos on uusia nÀkökulmia avaava ja kertoo siitÀ, miten uudet ajattelutavat voivat voi avata uudenlaisen nÀkymÀn itseemme ja omiin voimavaroihimme. Kirja kertoo energiahoidoista, havainnoista ja yllÀttÀvistÀ kokemuksista, eikÀ vastaavia kirjoja, joissa yhdistyy tiede ja henkisyys, ole vielÀ juurikaan nÀhty Suomessa.


Narrator: Johanna Blomqvist
Duration: