(0)

Livets korsveje: bevidste valg til et vellykket liv

E-book


I LIVETS KORSVEJE – bevidste valg til et vellykket liv stiller Simon Bendfeldt skarpt pĂ„, at du selv har ganske meget at sige, nĂ„r det handler om at opnĂ„ et vellykket liv. Det er et eksistentiel grundvilkĂ„r, at vi mennesker bĂ„de er historiefrembragte og historiefrembringende – og det, vi kommer af, er med til at sĂŠtte en ramme for vores livsudfoldelse, men du kan ogsĂ„ gennem de valg, du trĂŠffer, vĂŠre medforfatter af den fremtid, der er din.

NĂ„r Simon Bendfeldt peger pĂ„ mĂ„der at vĂŠre i livet, som skaber rammer for et godt liv, trĂŠkker han pĂ„ indsigt og erfaring fra et mangeĂ„rigt virke med at hjĂŠlpe andre til at finde glĂŠde, styrke og mening i tilvĂŠrelsen – ogsĂ„ nĂ„r livets barskere sider viser sig. Han har fokus pĂ„, hvad der konstituerer det gode liv, og hvad du skal gĂžre for at komme i retning af det. Den slags spĂžrgsmĂ„l har optaget ham, siden han var udsendt som dansk soldat og mistede synet til en eksploderende landmine.

LIVETS KORSVEJE – bevidste valg til et vellykket liv er til dig, der sĂžger inspiration og konkrete redskaber til at tage livtag med livet. Du bĂžr tage valget alvorligt. Opbygge et mentalt beredskab, blive bevidst om dine vĂŠrdier, om dine principper for livsfĂžrelse og anvende dine sĂŠrlige talenter. Og du bĂžr gĂ„ aktivt ind i dit sociale liv samt kĂŠmpe for noget, der er stĂžrre end dig selv.

”Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den néste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lére koreografien til et bestemt stykke musik.”