(0)

Lyset i mit hjerte

E-book


I denne bog tager jeg, dig med pÄ en spÊndende spirituel og Ändelig rejse ind i energiernes og meditationernes verden, hvor jeg i et mÞde med min sjÊl, fÄr vist, dig hvordan livet hÊnger sammen for bÄde krop og sjÊl.

Gennem et langt liv, med oplevelser pÄ indre og ydre planer, fortÊller jeg om rejseoplevelser, spirituelle og meditative indsigter med blandt andet breathworks- og floating terapi, samt personlige livsbegivenheder, fra et erfaringsrigt liv med udfordringer og dyb transformation.

Bogen inviterer dig bl.a. pÄ fortÊllinger fra en vandretur igennem SamsÞs chakrasystem, hvor jeg beskriver SamsÞs smukke natur, energier og oplevelser pÄ indre og ydre planer.

I et andet kapital fortĂŠller jeg om mĂždet med min maskuline og feminine energi, og jeg giver redskaber til, hvordan du kommer i en dybere kontakt med sig selv.

Gennem bogen beskriver jeg forskellige terapier fra egen klinik/praksis og de indsigter og erfaringer, som klienter har gjort sig.

Jeg beskriver enkelt og forstÄeligt, de udfordringer og sammenhÊnge i livsbegivenheder, der sker for alle, og som er nÞdvendige for menneskers udvikling og lÞft i bevidstheds niveau.

Bogen er underholdende og tankevĂŠkkende med redskaber til selvudvikling.

Cases og personlige oplevelser er beskrevet sÄ fint og med en lethed, sÄ alle kan forstÄ budskabet.

En lÊrerig og inspirerende spirituel bog for dig, som sÞger Ändelig vejledning og svar pÄ mange af livets svÊre spÞrgsmÄl.

Bogen er smukt illustreret med billeder og budskaber med dybde og indsigt.