(0)

Lyt mens du taler

audiobook & e-book


Bogen henvender sig til alle, som har brug for at kunne motivere, inspirere og dele viden med andre. Pü møder, til foredrag og ved sÌrlige lejligheder, hvad enten det gÌlder spontane taler eller nøje forberedte indlÌg.

Bogen er sÌrlig oplagt til dig, der gerne vil tale uden manuskript eller PowerPoint, til dig der veksler mellem at vÌre oplÌgsholder og mødeleder og til dig, der gerne vil vÌre bedre til at hündtere uforudsete forstyrrelser mens du er pü.

I bogen fremlÌgger forfatteren sine erfaringer fra ti ürs trÌning af ledere og andre, der har brug for at tale med forsamlinger. Blandt andet fra sin tid som leder af Det Kongelige Ledelsesakademi, hvor han lÌrte meget af at arbejde sammen med Det Kgl. Teaters stemmecoach, Lisbeth Holdt Jørgensen, med skuespiller Henning Jensen og med Susan A. Olsen.

Anders Stahlschmidt har siden udviklet sine egne trÌningsmetoder, som altid tager afsÌt i den enkeltes helt personlige udtryk og muligheder. Udover at gøre rede for det han har lÌrt, rummer bogen masser af eksempler, konkrete rüd og øvelser. Men først og fremmest er det forfatterens ønske til dig som taler, at du bliver i stand til at lytte og mÌrke efter for at vÌre nÌrvÌrende og autentisk.

Det væsentlige, når du taler til – eller med andre er, at du kan skabe forbindelse. Bogen er struktureret efter fire hovedoverskrifter: Forbindelsen til dig selv, forbindelsen til det du taler om, forbindelsen til publikum og forbindelsen til øjeblikket.


Narrator: Anders Stahlschmidt
Duration: