(37)

Maailmanhistorian pahimmat paskiaiset

audiobook & e-book


Mulkerot kautta aikain

Brittisatiirikko James Felton osoittaa Maailmanhistorian pahimmat paskiaiset -teoksessaan, ettÀ menneisyyttÀmme ovat suurmiesten ja -naisten lisÀksi muovanneet mitÀ uskomattomimmat kusipÀÀt.

Kirjailija-toimittaja James Felton esittelee tÀssÀ kirjassaan ilkeimpiÀ, kieroutuneimpia ja inhottavimpia henkilöitÀ, jotka ovat koskaan elÀneet.

Mukana on monille tuttuja hahmoja kuten Kristoffer Kolumbus tai Iivana Julma, mutta myös vÀhemmÀn tunnettuja, kuten 1500-luvulla elÀnyt kiinalainen keisari Zehngde, jonka ylisuuressa haaremissa naiset kuolivat nÀlkÀÀn. Mutta ilkeys ei ole rajoittunut vain ylÀluokkaan, mistÀ on esimerkkinÀ kuningas Kaarle II:n pyöveli, joka mestasi kuolemaan tuomitut armollisesti yhdellÀ iskulla vain, jos siitÀ maksettiin hÀnelle erikseen.

VÀhÀn modernimpaa kusipÀisyyttÀ edustaa amerikkalainen tiedemies, joka yritti toistaa Pavlovin kuuluisat koirakokeet ihmisvauvoilla, mutta huomattavasti sadistisimmin menetelmin. Mukana on myös venÀlÀinen puoskari Ilja Ivanovitƥ Ivanov, joka oli erittÀin epÀmiellyttÀvÀ henkilö, ja jos ostat tÀmÀn kirjan, saat tietÀÀ miksi.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: