(0)

Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark

E-book


I forbindelse med politimÌssig indsats mod prostitutionen bagmÌnd har der vÌret flere sager vedrørende bordeldrift. BagmÌndene har sü udviklet deres virksomhed med skalkeskjul i form af Thaimassage, men i flere tilfÌlde er der stadig tale om bordeldrift, da kunderne bliver spurgt, om de ønsker "Happy Ending."

"Happy Ending" er seksuelle ydelser i forskellig form. Det skal dog tilføjes, at kunderne "kunne nøjes med Thaimassage".

Sagen er opbygget pü telefonaflytninger og vidneforklaringer. Vidneforklaringerne kunne underbygges af de informationer, som politiet havde modtaget fra miljøet i starten af 2011.

Det thailandske prostitutionsmiljø er ikke kendt for at udtale sig om prostitutionen, da kvinderne ofte er truet. Truslerne gür pü familien i hjemlandet og kvinden selv. BagmÌndene truer ogsü kvinderne med, at de vil blive overgivet til politiet. Politiet kender kvinderne ikke vÌrende noget godt. TvÌrtimod bliver politiet i Danmark sammenlignet med politisoldater i Thailand, som ifølge kvinderne arbejder for dem, der betaler bedst. Alle navne er fiktive.