(0)

Midjourney Mestarit

E-book


Opi luomaan upeita kuvia Midjourneyn avulla!

KÀytÀnnön esimerkkien ja tiiviiden visuaalisten ohjeidensa ansiosta tÀmÀ kirja on arvokas työkalu jÀnnittÀvÀssÀ ja opettavaisessa johdannossa Midjourney AI -työkaluun digitaalisten kuvien, kuvien ja grafiikan luomiseen. Kirjan tavoitteena on tehdÀ lukijasta hetkessÀ Midjourney Master.

Kirja ei ole tarkoitettu vain aloittelijoille, vaan myös keskitason kokeneille kÀyttÀjille. Asiantuntijatkin löytÀvÀt varmasti paljon inspiraatiota, arvokasta tietoa ja uusia hyödyllisiÀ vinkkejÀ ja temppuja.

Jokainen, joka haluaa aloittaa kuvien luomisen tekoÀlytekniikalla, voi lukea kirjan, etkÀ tarvitse ohjelmointia, grafiikkaa tai tekoÀlykokemusta. Kirja vie lukijan jÀnnittÀvÀlle matkalle Midjourneyn kiehtovaan maailmaan.

Luo uusia tuotteita ja malleja.

Midjourneyn avulla voit luoda jÀnnittÀviÀ grafiikoita sosiaaliseen mediaan, uutismediaan ja muuhun. Muotoiluteollisuudessa suunnittelijat, insinöörit ja arkkitehdit voivat kÀyttÀÀ generatiivista tekoÀlyÀ luodakseen nopeasti prototyyppejÀ uusille tuotteille, mikÀ vÀhentÀÀ tuotekehityksen ideavaiheeseen kuluvaa aikaa ennen lanseerausta. Uusien palvelujen tarjoaminen kuluttajille on halvempaa ja jopa nopeampaa, jos osaa kÀyttÀÀ nÀitÀ uusia tekoÀlytyökaluja.