(0)

Mindfulmama

E-book


Hur mÄnga smÄbarnsförÀldrar och andra personer finns det inte som hÄller pÄ att gÄ under av stress? Vabbande i tid och otid, matvÀgrande barn och chefen tilldelar extra uppgifter. Du ska vara snyggt klÀdd, Àta nyttigt enligt nÄgon trendig diet, vara en bra sambo/maka/make/förÀlder, trÀna crossfit och sjÀlvklart ha stÀdat hemma, redo för middagar lagade frÄn grunden med ekologiska varor. Inga fÀrdiga köttbullar hÀr inte!

Mindfulness, eller medveten nÀrvaro, handlar om att leva i större medvetenhet om sig sjÀlv och det som finns i ens liv just denna stund. Och att acceptera att saker Àr som de Àr, sÀrskilt sÄdant man inte sjÀlv kan pÄverka. Detta minskar stress och ökar fysiskt och psykiskt vÀlmÄende.

Detta Àr en bok om hur en vanlig halvstressad smÄbarnsmorsa skulle bli medvetet nÀrvarande förÀlder och livsnjutare genom att genomföra ett Ättaveckors mindfulnessprogram.

Boken redogör för hur mindfulnessprogrammet kan genomföras för att hjÀlpa sig sjÀlv, samt de olika processer i kroppen som sker vid t.ex. stress och utmattning. Den beskriver vikten av sömn och ÄterhÀmtning, samt bjuder pÄ meditations- och yogaövningar.

Det Àr en bok om hur man kan lÀra sig Àlska kaoset pÄ Ätta veckor!