(188)

Musta torni: Musta Torni VII

audiobook & e-book


Musta torni -sarja on yhdistelmÀ fantasiaa, kauhua ja lÀnnentarinoita

Musta torni on samannimisen sarjan seitsemÀs ja viimeinen osa JÀnnitys tiivistyy Kingin sitoessa irrallisina leijuneita langanpÀtkiÀ yhteen ja purkautuu jÀrkyttÀvien tapahtumien jÀlkeen tavalla, joka tyydyttÀÀ sarjan vaativimpiakin faneja.

EdellisessÀ osassa Susannan laulu palattiin todelliseen maailmaan, Kingin omalle maaperÀlle Yhdysvaltojen itÀrannikolle ja Maineen. Kirjassa selvitettiin Susannahin sisÀllÀ asuvan Mian tarinaa ja kohdattiin itse Stephen King. ViimeisessÀ osassa pÀÀhenkilö Roland tietÀÀ lÀhestyvÀnsÀ kohtaloaan ja tehtÀvÀnsÀ tÀyttÀmistÀ. HÀnen joukkonsa, ka-tet, taistelee useammassa ajassa ja paikassa saavuttaakseen Mustan tornin ja estÀÀkseen sen tuhoutumisen. Rolandin todellinen vastustaja on kuitenkin hÀnen oma poikansa Mordred, Miasta syntynyt pahan ruumiillistuma. Saavuttaako Roland tornin huipun ja selviÀÀkö hÀntÀ odottava kohtalo siellÀ? HengÀstyttÀvÀ ja yllÀtyksiÀ tÀynnÀ oleva juonenkulku on taattua.

Seitsenosainen Musta torni -sarja on yhtenÀinen kertomus, joka kannattaa lukea alusta loppuun oikeassa jÀrjestyksessÀ. Sen lukuisat juonensÀikeet muodostavat hallitun kokonaisuuden, joka tarjoaa palkitsevan lukuelÀmyksen niin scifin, fantasian kuin kauhunkin ystÀville.


Narrator: Simo HĂ€kli
Duration: