(0)

NYE TIDER

E-book


Historien om Chris og hendes sÞn fortsÊtter i Nye tider. Chris er blevet 46. Hun er stadig syg. Hun er stadig single, og hun er stadig presset af livet og alle opgaverne. Men langsomt begynder tingene at falde pÄ plads omkring hende, og Chris fÞler endelig, at hun stÄr midt i sin nye begyndelse, og at hun er pÄ vej mod lysere tider.

Hun dropper Tinder og gider ikke vente pÄ eller lede efter en mand lÊngere. Hun opdager, at hun er lykkelig alene. Hun tager tÞjlerne til sit liv selv og krydser grÊnser og vover sig ud, hvor hun egentlig ikke tror, hun kan bunde, og overrasker sig selv. Men hver gang hun synes, hun er ved at finde sit stÄsted i livet, sÄ ramler noget sammen, og hun mÄ begynde forfra eller acceptere, at endnu en vej ender blindt.

Undervejs mister hun noget, hun ikke fÞler, hun kan undvÊre. Og lÊrer, at nÊsten lige meget hvad hun mister, sÄ gÄr livet altid ubÞnhÞrligt videre.

Nye tider handler om afskeder og nye begyndelser. Den handler om kÊrlighed, tab, sygdom og lykken, der altid findes i de smÄ ting. Den handler om, hvordan livet pludselig kan Êndre sig sÄ drastisk, at vi desperat Þnsker os tilbage til det gamle, selvom det egentlig ikke virkede sÊrligt godt, da vi stod i det. Og den handler om at finde taknemmeligheden, lige meget hvad livet sÄ lÊgger pÄ vores vej.