(0)

OVEN OVER SKYERNE

E-book


Jettes liv bliver med ét forandret, da hun mister sin mand og skal finde sig selv i en helt ny livssituation. En ny forelskelse vender op og ned pÄ det hele.

Oven over skyerne fortÊller pÄ en bÄde trist, men ogsÄ oplÞftende og positiv mÄde, hvordan livet trods alt gÄr videre, nÄr livet synes umuligt.

Vi mÞder bÄde Jettes mor, som hun har et lidt anstrengt forhold til, men ogsÄ de kvinder, der med nye metoder fÄr Jette trukket op af mÞrket igen.

Tiden lÊger alle sÄr, og mÄske kommer der endda noget nyt og positivt ind i det nye og forandrede liv. SÄledes bliver en rejse til Italien helt anderledes, end hun havde ventet.

FamiliebÄndene bliver stÊrkere, og hjÊlpen kommer fra ukendte kanter.

En god og livsbekrÊftende roman pÄ godt og ondt om kÊrlighed og dÞd, svigt og hjÊlpende hÊnder fra dem, der holder af Jette.

Uddrag af bogen

Da hun tĂžmte postkassen, var der bĂ„de et brev og et postkort. Hvem mon det kunne vĂŠre fra, tĂŠnkte hun, da hun sĂ„, at postkortet var fra Prag, og blev oprigtig glad, da hun lĂŠste om Karlas og Rasmus’ oplevelser i Prag, og at de havde kĂžbt en lille ting til hende.

Brevet var sikkert en invitation til en fest, sÄ hun Äbnede det forventningsfuldt, men blev iskold, da hun lÊste indholdet i det brev, der lÄ i kuverten.

Om forfatteren

Bente Slothuus er fÞdt i 1960 og vokset op i SÞnderjylland, hvor hun nu bor med skoven og stranden som nogle af sine nÊrmeste naboer. Her nydes bÄde roture pÄ vandet samt vandreture i omrÄdet. Hun har ligeledes deltaget i en lÊsekreds i mange Är.

Hun er uddannet kosmetolog, men har de sidste mange Ă„r arbejdet som biblioteksassistent.

Oven over skyerne er hendes debutroman, der helt sikkert vil fĂŠnge en stor gruppe lĂŠsere.