(3)

Pala omaa taivasta

E-book


Kolme elÀmÀÀ; kuin kolme eri maailmaa.

Laura, Ansku ja Joanna: Àkkirikas, kovaosainen ja bÀttre folkia. Jokainen on hukassa. Jokainen yllÀttÀÀ ja koskettaa niin syvÀltÀ, ettÀ lukijaa huimaa.

Ja hÀn tuntee, miten elÀmÀ ottaa uuden suunnan, niin kuin joku vain kÀÀntÀisi autoa, jonka kyydissÀ hÀn istuu. Lauran elÀmÀ on bisnestÀ. Jos yrityskauppa toteutuu, hÀn on miljoonan rikkaampi! Mutta samppanja ei kuplikaan ja Pete jÀttÀÀ. EhkÀ maaseudulta saa sisÀltöÀ elÀmÀÀn? Ansku on sidottu osaansa. Kun kierros vanhusten kotihoidossa on ohi, kotona odottaa saamaton mies ja lapsi, jota on vaikea rakastaa. Aika on pakkautunut kerroksiksi eikÀ Ansku muuksi muutu. Joannan elÀmÀ on kulissia. TÀrkeintÀ on, mitÀ muut ajattelevat. Kunnes oma tytÀr on liian lukossa. Kun kulissin työntÀÀ itse nurin, se rojahtaa kunnolla. On yhÀ aavistus toivosta.

Henna Helmi Heinonen tuli tunnetuksi jo ennen kirjailijan uraansa, Minusta tulee kirjailija -blogistaan. Esikoisromaani Veljen vaimo ilmestyi v. 2011. Sairauden voittamissa (2016) hÀn kuvaa omien, syöpÀÀn sairastuneiden vanhempiensa viimeisiÀ vuosia. HÀn kirjoittaa myös suosittua Miisa-sarjaa nuorille ja Bellaa lapsille sekÀ uutta, ahmimisikÀisille suunnattua IceLove-sarjaa.