(58)

Passion i spegelglaset

audiobook & e-book


Denna novell Àr utgiven i samarbete med BlancheStories.

"NĂ€r tĂ„gtoalettens dörr öppnas har jag fĂ„tt in min hand innanför trosorna och har tvĂ„ fingrar inuti min slida medan jag juckar hĂ„rt mot bĂ€nken. Chockad och otroligt generad vĂ€nder jag pĂ„ huvudet och ser vem som öppnat dörren som jag nyss var sĂ€ker pĂ„ att jag hade lĂ„st. SjĂ€lvklart Ă€r det han. LĂ„ng, gĂ€nglig, senig. Och det viktigaste för tillfĂ€llet – med en pulserande bula i jeansen."

Protagonisten ska Äka pÄ en sju timmar lÄng tÄgresa, vad hon inte vet Àr att han kommer sitta dÀr. En kille som fÄr hennes kropp att reagera sÄ starkt att allt blir till en dröm.

Passion i spegelglaset tar lÀsaren med sig pÄ en expedition genom den sexuella fantasin och den intensiva attraktionen till en frÀmling. Det Àr en skildring av lust och blind ÄtrÄ som inte gÄr att stoppa. Det Àr en erotisk novell om den kvinnliga njutningen och det omÀttliga begÀret.

Malin Edholm Àr utbildad genusvetare och vill skriva erotiska noveller som pÄ nÄgot sÀtt bryter eller utmanar normen. Malin Edholm har skrivit flera erotiska noveller.