(0)

Protocols : en bruksanvisning för den mänskliga kroppen

E-book


Vi kan inte alltid bota stress, trötthet eller depression genom att bara ändra inställning. Vår hjärna är bara en del av kroppen, tätt sammankopplad med den mest komplexa och kraftfulla teknologin i universum: nervsystemet, och ny forskning visar att fysiken påverkar hjärnan mycket mer än vad man tidigare trott. Andrew Huberman, professor vid Stanford och värd för podcasten Huberman Lab, visar i sin bok att vi kan utnyttja nervsystemets kraft för att kontrollera de tankar, rutiner och system som styr vår vardag. Vi kan använda det till att lugna oss när vi känner oss stressade, fokusera när vi är distraherade, slappna av när det är dags att sova och få ny energi när det är dags att stiga upp.

Med hjälp av banbrytande forskning och verkliga berättelser från elitidrottare, forskare och chefer, delar Andrew Huberman hundratals vetenskapsbaserade verktyg, från andning till visuella övningar och matval, som kan förändra ditt liv. Protocols är den definitiva guiden till hur du använder den senaste vetenskapen för att förbättra din mentala hälsa, såväl som din fysiska.

*

Andrew Huberman är hjärnforskare och professor vid institutionen för neurobiologi samt professor inom psykiatri och beteendevetenskap vid Stanford School of Medicine.