(15)

Rakkauden (r)evoluutio : Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

E-book


Maailmaan mahtuu rajattomasti rakkaustarinoita - kaikkine kÀÀnteineen. Onnellinen parisuhde ei ole pelkkÀ sisun voimin sinniteltÀvÀ työjuhtien taloudellinen yhteenliittymÀ, saati tuskien taival, joka pitÀisi kulkea yhteiseen hautaan asti hinnalla millÀ hyvÀnsÀ.

Rakkauden (r)evoluutio keskittyy parisuhteen elinkaaren monesti vaikeimpaan vaiheeseen: pÀÀtöksentekoon risteyskohdassa. Jatkaako yhdessÀ, ja mitÀ suhteen uusi kukoistus vaatii molemmilta? Vai olisiko kummankin hyvinvoinnin kannalta parempi erota, onnistuneesti ja onnellisesti?

Kirja tarjoaa aikansa elÀneiden ajatusvirusten hakkerointiin kÀteviÀ työkaluja, elÀmÀnmakuisia rakkaus- ja erotarinoita sekÀ mielenkiintoisia mentaaliharjoituksia. Ne avaavat parisuhteen pohdinnan tavallisia solmukohtia ja luovat tilaa uudelle.

Kati Niemi on ratkaisukeskeisen mentaaliharjoittelun sertifioitu NLP-kouluttaja ja kansainvÀlisen yrityksen ison organisaation johtaja. HÀn jakaa ex-puolisonsa kanssa sulassa sovussa lastensa vanhemmuuden lisÀksi kotinsa, mökkinsÀ ja ystÀvÀpiirin.