(3)

Restferie

audiobook & e-book


Romanen handler om den 37-Ärige Peter "Pelle" GrÞndal, som er godt trÊt af det hele - hans kÊreste vil gerne have et barn, hans forÊldre ser gerne, at han bygger et hus og vennerne vil til Mallorca for 10. gang. Pelle lÊnges efter et andet og friere liv, og han udtÊnker derfor en snedig flugt sÄ han kan slippe for alle forpligtelser og omverdenens krav og forventninger, sÄ han endelig kan komme i gang med at leve sit rigtige liv - i et eksotisk klima, med byture og lÊkre fotomodeller.

Det lykkes at komme i gang med et nyt liv, langt fra hjembyen Herlev og dens kiksede og klaustrofobiske provins-stemning. Men er livet pÄ et solbeskinnet kontinent nu sÄ meget bedre end det trygge liv, han forlod hjemme i Herlev?

"Restferie" er en bÄde sjov og alvorlig roman - om at lÊre at sÊtte pris pÄ de ting, man har, om at blive voksen og om, at grÊsset ikke altid er grÞnnere pÄ den anden side. Og det hele er naturligvis garneret med Tommy Jauds sÊdvanlige opfindsomme og skÞre gags - der er desuden en del kÊrlige referencer til diverse kendisser, politikere samt livsstil anno 2015/16!

Carl Holst, Bill Cosby, LÞkke, SÞren Pind, Nikita KlÊstrup, Pia KjÊrsgaard, Inger StÞjberg og John "Faxe" er blot nogle af de kendisser, som fÄr et kÊrligt rap med satirepisken i denne humoristiske roman.


Narrator: Jesper Platz

Duration: