(0)

San Domingo mysteriet

E-book


Overskrift i en London-avis, 10. maj 1961:

"90 personer frygtes omkommet i forulykket flyvemaskine ved Aguadors kyst. Flyvemaskinen, der var pÄ vej til San Domingo, er forsvundet sporlÞst. 1. pilot var J.B. Lindstrom."

I to Är tavshed ... og sÄ:

Telegram, 20. april 1963 fra steward Marsh til direktÞren for Transocean Flyveselskabet: "Har netop set Lindstrom i live i Puerto Fuego." Transocean beslutter sig til omgÄende at sende sin betroede medarbejder Rayner til Puerto Fuego for at opklare mysteriet. Efter en mÄneds forgÊves sÞgen efter oplysninger fÄr Rayner tilfÊldigvis Þje pÄ skyggen af Giselle Vidal, som er blandt de "omkomne". Lindstrom var altsÄ ikke den eneste overlevende, men hvad er der blevet af dem alle sammen? Hvorfor har de holdt sig skjult sÄ lÊnge, nÄr sÄ mange har sÞrget og bekymret sig om dem? Der er lagt op til en spÊndende og overraskende thriller.

Adam Hall er pseudonym for den kendte engelske forfatter Elleston Trevor.

Elleston Trevor har skrevet en lang rĂŠkke romaner, som er oversat til samtlige europĂŠiske hovedsprog og filmatiseret. Herhjemme har Elleston Trevor isĂŠr vundet sig ry med romanerne "Til sidste eskadrille", Blodig jord" og "Vinger til Fugl FĂžniks".