(38)

SKAM Kausi 3: Isak

E-book


Tutustu Isakiin, Sanaan, Evaan ja Nooraan paremmin kuin koskaan aiemmin!

SKAM-huuma on tÀÀllÀ taas! Suosikkisarjan kÀsikirjoitukset, pois jÀtettyjÀ kohtauksia ja kÀsikirjoittajan kommentteja nÀyttelijöille! Kolmannessa kirjassa myötÀeletÀÀn Isakin tunteita myllertÀvÀÀ toista lukiovuotta.

Kulttisarjan luoja Julie Andem on julkaissut SKAMin alkuperÀiset kÀsikirjoitukset kirjoina. Kirjat sisÀltÀvÀt nettisarjan juuri sellaisena kuin se on esitetty, mutta lisÀksi mukana on poisjÀtettyjÀ sekÀ poisleikattuja kohtauksia, uudet johdannot ja lopetukset jokaiseen kauteen, Julien omia kommentteja nÀyttelijöille ja tekijÀryhmÀlle sekÀ miellekarttoja sarjan henkilöistÀ.Kolmannessa kirjassa SKAM Kausi 3: Isak pÀÀhenkilönÀ on aiemmilla kausilla sivustakatsojaksi jÀÀnyt Isak. HÀn on aina vÀlittÀnyt muiden mielipiteistÀ vÀhÀn liikaakin, mutta uusi ystÀvyys ja rakkaus voi muuttaa senkin. SKAM-kirjat vievÀt lukijansa ainutlaatuisella tavalla omaan universumiinsa, jonka kokonainen sukupolvi on ominut kuvakseen, mutta joka on siitÀ huolimatta myös yhdistÀnyt sukupolvia. Sarjaa on katsottu Suomessa huimat 12 miljoonaa kertaa.

Julie Andem on norjalainen kÀsikirjoittaja ja ohjaaja, jonka nettisarja SKAM nosti maailmanlaajuiseen maineeseen. Sarjassa seurataan joka kaudella eri pÀÀhenkilöÀ, ja sen ympÀrille rakennettiin ainutlaatuinen maailma sarjan henkilöiden postatessa Instagramiin ja Facebookiin samaan aikaan kun sarjan uudet osat esitettiin. Andem ja sarjan kekseliÀs konseptointi palkittiin arvostetulla norjalaisella Golden Screen -palkinnolla (mm. kategorioissa Paras draamakÀsikirjoitus ja Paras draamaohjaus). Julie Andemin innovatiivisuutta ja kykyÀ kertoa omasta ajastaan voi verrata Girls-sarjan luojan Lena Dunhamin ja kÀsikirjoittaja Nora Ephronin saavutuksiin. Andem on ohjannut SKAM-sarjasta amerikkalaisversion nimeltÀ SKAM Austin.