(9)

Sorgens ild

audiobook & e-book


Den spĂŠndende fortsĂŠttelse til KRAGEPIGEN.

I bog 2 fÄr kriminalkommisÊr Jeanette Kihlberg og hendes team besked pÄ fra Þverste instans at holde inde med at efterforske sagen om de myrdede og lemlÊstede drenge, da de ikke er kommet nÊrmere at finde en gerningsmand og ingen Äbenbart savner disse bÞrn. I frustration fortsÊtter Jeanette dog med at lede efter nye spor og gÄr nogle af de gamle spor efter i sÞmmene. TilfÊldigt tegner der sig et ubehageligt billede af en hemmelig forening, som har modtaget donationer af flere tidligere pÊdofilidÞmte eller -mistÊnkte, og Jeanette fÄr igen hjÊlp af psykologen Sofia Zetterlund til udredningen af nogle af misbrugsofrene.

FÊllesnÊvneren for flere af de involverede personer i foreningen er navnet Victoria Bergman, som ogsÄ dukkede op i bog 1. Jeanette er meget interesseret i at tale med Victoria, men hun synes at vÊre forsvundet fra jordens overflade. Ingen offentlige instanser kan skaffe oplysninger om hende, og det viser sig, at hendes identitet er retsligt beskyttet. Men sÄ bliver der begÄet et bestialsk mord pÄ en hÞjtstÄende forretningsmand, der viser sig at have forbindelser til samme skole i Sigtuna, hvor ogsÄ Victoria har gÄet. Hvem er denne Victoria Bergman? Tilbageblik til hendes barn- og ungdom og de uhyrligheder, hun var vÊret udsat for, giver nogle af svarene, men er hun morderen, der er drevet af hÊvn?

"Og hvad adskiller sÄ denne krimi, fra de mange andre gode krimiserier? Det gÞr det raffinerede, psykologiske plot, hvor f.eks. en fremragende psykolog selv er skizofrem uden at vide det. Se dét er intelligent underholdning i mine Þjne."

- Litteratursiden