(0)

Spil 40 - L.A. Noire (Del 1)

audiobook


Et omvandrende meme. Et klassisk mesterværk. Et godt forsøg på at gøre noget interessant, men datidens teknologi kunne ikke følge med konceptet. Alle disse udsagn passer på L.A. Noire – det kommer bare an på, hvem du spørger. Nogle kan ikke lade være med at pege og grine af ansigtsanimationerne. Andre kan ikke lade være med at hylde hvad spillet opnår. Hvad alle kan blive enige om, er, at det er et af Rockstars anderledes udgivelser. Den åbne verden er tilbage som vi kender den, men i stedet for at ride langsomt gennem landskabet og jage din aftensmad i naturen eller køre i hurtige biler og leve på kanten af loven, så forsøger man i L.A. Noire at opklare forbrydelserne begået af andre. Det betyder, at finde spor på gerningsstedet, forhøre vidner og i sidste ende forhåbentlig pege den skyldige pegefinger i den rigtige retning.

Tryk Start tema og breakers af: Albert Haraldsted

Tryk Start

Velkommen til Tryk Start, podcasten der tager spil seriøst!

Tryk Start er din nye bogklub for videospil, hvor Anders & Thomas sigter efter selve snakken og diskussionen om spillene. Her spiller de nye og gamle spil helt til rulleteksterne og snakker om alt det, der er særligt ved dem. De tænker, føler, græder, og griner af spillene og hinanden og prøver altid at give dig den ærlige umiddelbare oplevelse, som de selv fik foran skærmen.

Tryk Start-værterne er:

Anders Baad, tidligere spil og filmanmelder, der har tilbragt størstedelen af sit liv i nærheden af en Playstation eller Nintendo konsol. Elsker platformspil, at banke hovedet mod en boss i det nyeste soulslike og Thomas' stærke kaffe.

&

Thomas Bo Mikkelsen, fast spiller af spil siden Playstation 1, uddannet film og tv-tekniker, tidligere radiovært og vinder af Årets Radiosatire 2008. Vild med film og Sci-Fi, laver en anstændig lasagne og elsker at lave en god stærk kaffe.

De to mødtes, mens de begge arbejdede hos Nordens største spilmedie, blev enige om at Mass Effect er et godt spil og har ikke holdt kæft siden.

TRYK START socials:

Twitch: https://www.twitch.tv/trykstart

Youtube: https://www.youtube.com/@trykstart

Facebook: https://www.facebook.com/TrykStartPodcast

Instagram: https://www.instagram.com/trykstart_podcast/

Anders Baad, tidligere spil og filmanmelder, der har tilbragt størstedelen af sit liv i nærheden af en Playstation eller Nintendo konsol (flirtede med at få en Xbox dengang Peter Molyneux promoverede det første Fable, men mine forældre blev aldrig overtalt). Elsker platformspil, at banke hovedet mod en boss i det nyeste soulslike og Thomas' stærke kaffe.

&

Thomas Bo Mikkelsen, fast spiller af spil siden Playstation 1, uddannet film og tv-tekniker, tidligere radiovært og vinder af Årets Radiosatire 2008. Vild med film og Sci-Fi, laver en anstændig lasagne og elsker at lave en god stærk kaffe.