(31)

Stemmer fra en anden verden

audiobook


JEG ER HER FOR AT HJÆLPE ANDRE. Med det motto har det spiritistiske medium Marion Dampier-Jeans i de sidste 34 Ă„r har modtaget folk til private sittings i sit hjem i London.

Klientellet spĂŠnder vidt fra arbejdslĂžse indvandrede til feterede verdensstjerner. Marion Dampier-Jeans er fĂždt i Slagelse, og hendes evne til at komme i kontakt med den Ă„ndelige verden har vĂŠret en naturlig del af hendes liv siden barndommen.

Hun er blevet et kendt og respekteret medium herhjemme efter sin fĂžrste bog Mit liv med Ă„nderne og sin medvirken i tv-programmerne Åndernes Magt og Fornemmelse for mord.

I Stemmer fra en anden verden fortÊller Marion om en rÊkke af utrolige oplevelser, hun har haft med Änder, der er kommet igennem til hende. Marion deler ud af sine livskloge erfaringer og beretter om, hvordan man kan komme i kontakt med den Ändelige verden, og hvordan stemmerne fra den anden verden kan hjÊlpe med at afklare store og smÄ spÞrgsmÄl i vores liv.

Stemmer fra en anden verden er fortalt til journalist Charlotte Kehler i det jordnĂŠre og ofte bramfrie sprog, der er blevet Marions sĂŠrkende. PĂ„ Ă©n gang underholdende, oplysende og spĂŠndende lĂŠsning.


Narrator: Ann-Britt Mathiesen
Duration: