(0)

Styrk din coping power - fra stress til trivsel

E-book


Styrk din Coping power henvender sig til alle, som har en interesse i at stÄ stÊrkere i hÄndteringen af hverdagens krav og livets udfordringer.

Alt hvad vores liv byder os, skal vi kunne hÄndtere eller cope med. De bump livet giver, og udfordringerne fra vores hverdag, forsvinder som regel ikke af sig selv og i vÊrste fald kan de blot vokse sig stÞrre, hvis ikke vi hÄndterer dem effektivt. Vi kan ikke altid kontrollere de ydre stresspÄvirkninger i vores liv, men med indsigt om egne copingstrategier, kan vi kontrollere, hvordan vi reagerer pÄ disse. Der er kun én til at sÊtte sig i fÞrersÊdet i bilen og tage styringen for pÄ den mÄde at sikre den bedste manÞvre pÄ livets landevej, og det er os selv!

Copingstrategier er de bedste stressreducerende vÊrktÞjer til livets smÄ og store udfordringer, og i bogen sÊttes der fokus pÄ, hvordan du med opmÊrksomhed om egen copingstil kan effektivisere dine copingstrategier, reducere din stressrisiko ved at forebygge at nuvÊrende og fremtidige udfordringer bliver ukontrollerbare samt styrke din mentale sundhed.

Med andre ord du lĂŠrer at udvikle og trĂŠne din COPING POWER.