(0)

Suo, joka upposi

audiobook & e-book


Revonlahti, lopullinen tauko elÀmÀstÀ.

Joona Keskitalon Takamailla-trillerisarjan toinen osa matkaa jÀlleen sinne, missÀ suomalainen mielenmaisema kukoistaa jÀÀrÀpÀisimmillÀÀn. Suo, joka upposi on kertomus kahdesta huoltoasemasta ja kuudesta ruumiista Pohjois-Pohjanmaata halkovan pikitien varrella.

Lehtoset ovat kokoontuneet kotikylÀnsÀ ainoan huoltoaseman omistajina odottelemaan tietoa siitÀ, saako kilpaileva Kasken suku kunnalta luvan uudelle huoltoasemalle. 17-vuotias Maria olisi mieluummin kuollut kuin viettÀmÀssÀ iltaa kotonaan. Kun hÀn vihdoin pÀÀsee livahtamaan kylÀtielle, se tuo hÀnen eteensÀ Volvo Amazonin ja kielletyn hedelmÀn, Teemu Kasken. Seuraavana aamuna Maria muistaa auton takapenkin, Teemun ja isÀn raivon. Alkoholin maun. Mutta ei sitÀ, miksi hÀn on yltÀ pÀÀltÀ veressÀ.

Vuosien takaiset tapahtumat herÀÀvÀt kummittelemaan Maria Lehtosen palattua vankilasta kotiseudulleen Revonlahteen. KylÀlÀiset eivÀt juhli isÀnmurhaajan kotiinpaluuta, ja kun lÀheiseltÀ suolta alkaa löytyÀ uusia ruumiita, Marian on pakko yrittÀÀ vielÀ kerran selvittÀÀ, mitÀ todella tapahtui.

Joona Keskitalon Takamailla-trillerisarjassa paikalliset yhteisöt eri puolilla Suomea setvivÀt rikoksia omin voimin ja kyseenalaisin keinoin, ja jokainen kirja on itsenÀinen kertomus omine jÀljittelemÀttömine hahmoineen.

Joona Keskitalo (s. 1992) on espoolainen kirjailija, jolta on aiemmin julkaistu loistavan lukijapalautteen saanut Tottelemattomat-rikosromaanitrilogia. Suo, joka upposi on suomalaisissa syrjÀkylissÀ vierailevan Takamailla-rikosromaanisarjan toinen osa.