(0)

Syv Dage

E-book


Cape Town, Sydafrika: En snigskytte er begyndt at skyde tilfÊldige politifolk for at fÄ genÄbnet en uopklaret sag om mordet pÄ en ung, kvindelig advokat. Samtidig beskylder han politiet for at dÊkke over den skyldige.

Politiet er nÞdt til at genÄbne sagen, og de sÊtter en af deres mest erfarne folk, kaptajn Benny Griessel, til at lede efterforskningen. Men sporene er blevet kolde, og alt, hvad Griessel har at gÄ efter, er et sÊt nÞgenbilleder og en indviklet forretningshandel. Imens stiger presset fra ledelsen og medierne, i takt med at snigskytten optrapper sine handlinger.

Samtidig mÄ Griessel kÊmpe for at holde sin nye veninde, sangerinden Alexa Barnard, Êdru, indtil hun kan gÞre comeback pÄ scenen. Og pludselig udnÊvner snigskytten Griessel til sit nÊste offer. For Griessel bliver det syv dage i helvede 


Deon Meyer er Sydafrikas fĂžrende kriminalforfatter. Han er en mester i neglebidende spĂŠnding og giver med sit trovĂŠrdige persongalleri og sine farverige kulisser et intenst og stemningsfuldt billede af det moderne Sydafrika.

"Årets forelþbig bedste krimi" - Tonny Worm i Information om Deon Meyers TRETTEN TIMER

"Hold pÄ hat og hÄndjern... Forrygende og socialt indigneret politiroman fra Cape Town." *****

– Bo Tao Michaelis i Politiken om Deon Meyers TRETTEN TIMER