(3)

Tunnelmamuotoilu

E-book


Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia!

HyvÀ tunnelma lisÀÀ luovuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta. Se sitouttaa, auttaa oppimaan nopeammin ja tekemÀÀn parempia pÀÀtöksiÀ. HyvÀstÀ tunnelmasta hyötyvÀt kaikki - niin asiakkaat, työntekijÀt kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjÀt osaavat luoda ja johtaa kokemuksia ja tunnelmaa sekÀ tehdÀ itsestÀÀn kiinnostavia uudella tavalla.

Tunnelmamuotoilu yhdistÀÀ palvelumuotoiluun uuden ulottuvuuden: mitÀ todella koemme ja tunnemme kohtaamisissa. Tunnelmamuotoilussa yhdistellÀÀn oppeja aivojen toiminnasta, sosiaalipsykologiasta ja jopa viihteen maailmasta. YhÀ useampi yritys on ottanut asiakaskokemuksen kilpailukeinokseen. Asiakaskokemuksia syntyy kuitenkin muuallakin kuin vain liike-elÀmÀssÀ. Jokainen kohtaaminen sisÀltÀÀ asiakaskokemuksen elementtejÀ.

Tunnelmamuotoilussa puitteet luovat kokemuksen mitÀ tapahtuu, prosessit luovat tarinan miten tapahtuu ja vuorovaikutus luo tunteen miten koimme tapahtuneen. Tunnelmaan vaikuttavat jokaisen omat sisÀiset tekijÀt mutta myös kaikki ulkopuoliset tekijÀt, viestit ja signaalit. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana.

TÀssÀ kirjassa kÀsitellÀÀn, miten luoda kokemuksia ja johtaa tunnelmaa erilaisin keinoin kaikissa kohtaamisissa. Kirjassa yhdistellÀÀn oppeja aivotutkimuksista, vuorovaikuttamisesta sekÀ komiikan ja elokuvien maailmasta.