(11)

Uusia kokemuksia - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"Minun ei pitĂ€nyt sanoa mitÀÀn Sophialle. SiitĂ€ oli jo useita vuosia, kun viimeksi paljastin uudelle tuttavuudelle neitsyyteni. Liian monet Ă€rsyttĂ€vĂ€t tarjousehdotukset ja jatkuva virta "entĂ€pĂ€ hĂ€n tuolla, eikö hĂ€n olekin tosi herkku?" -lauseita ovat opettaneet minut vaikenemaan – ja sietĂ€mÀÀn. Vaikka nĂ€in puolivĂ€lissĂ€ kolmeakymmentĂ€ odotan todella kĂ€rsimĂ€ttömĂ€sti saadakseni kokea aidon panon, en missÀÀn nimessĂ€ ole epĂ€toivoinen. SillĂ€ pyrin kunnon panoon. En vain sattumanvaraisesti ilmaantuneeseen mahdollisuuteen saada sammuttaa eroottista nĂ€lkÀÀni. SiinĂ€ tapauksessa tyytyisin jatkossakin omaan oikeaan kĂ€teeni."

Novelli on julkaistu yhteistyössÀ ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. HÀnen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, lÀheisyydestÀ, rakkaudesta ja halusta yhdistÀmÀllÀ vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

Lea Lind on eroottisia tarinoita luova kirjailija. "Liha"-novellin lisÀksi hÀn on julkaissut novellit "Tinder-taksi", "Kutsu" ja "Katselija".


Narrator: Elise Mantere
Duration: