(2)

Voimaa & Lihaksia- Voimaharjoittelun ABC

E-book


Luotettavaan tietoon perustuva ja helposti ymmÀrrettÀvÀ voimaharjoittelun perusteiden työkalupakki.

Voimaa ja Lihaksia -voimaharjoittelun ABC teos antaa avaimia kohti elinvoimaisempaa elÀmÀÀ voimaharjoittelun avulla. Kirjassa avataan tÀrkeimmÀt voimaharjoitteluun liittyvÀt tekijÀt helposti ymmÀrrettÀvÀssÀ muodossa.

TĂ€mĂ€ teos on ensisijaisesti kohdennettu aloittelijoille ja maallikoille, eli suurimmalle osalle ihmisistĂ€. Kirja toimii hyvĂ€nĂ€ johdattelevana ponnahduslautana laajemmille teoksille, mikĂ€li haluaa tietotaitoaan syventÀÀ entisestÀÀn. Kirjassa pyritÀÀn opettamaan osittain “oikeaa” sanastoa, mutta liiallinen ammattisanastolla henkseleitten paukuttaminen jĂ€tetÀÀn visusti pois. Takaan, ettĂ€ tĂ€mĂ€n kirjan avulla saat entistĂ€ parempia avaimia tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kirjan sisÀltö perustuu Tuukka Nokelaisen omakohtaiseen kokemukseen ja tietotaitoon voimaharjoittelusta, mutta ennen kaikkea teoksessa on hyödynnetty eturivin liikunta-alan ammattilaisten kirjallisuutta lÀhteinÀ. Kirja antaa siis luotettavat ja selkeÀt työkalut voimaharjoittelun tukemiseksi. NÀitÀ työkaluja voidaan hyödyntÀÀ omassa tai asiakkaan toiminnassa.

Teoksen tekijĂ€ Tuukka Nokelainen on liikunta-alan nuori yrittĂ€jĂ€, joka haluaa kehittÀÀ osaamistaan jatkuvasti auttaakseen ihmisiĂ€ entistĂ€kin paremmin. Arvot liikunta-alalla: aitous sekĂ€ auttaminen. Motto: “Tosissaan muttei totisesti”.

Keys For Changes on liikunta-alan yritys, jonka missio on tarjota erilaisia tuotteita ja palveluja, joiden avulla mahdollistetaan elinvoimainen elÀmÀ. Toiminnassa painotetaan tÀrkeimpiÀ arvoja: aitous, auttaminen ja elinvoimainen elÀmÀ.