(0)

Corvus Corax

E-book


Der er problemer i det festliderlige og solbeskinnede paradis kendt som L.A. Hvad der fÞrst startede som en intern joke blandt nogle politimÊnd, er nu en realitet. En frygtlÞs og hÄrdhudet seriemorder hÊrger de lange nÊtter. Jager. Og angriber uden nÄde de laveste i samfundet. Politiet er stadig pÄ bar bund og vil gÞre alt for fremskridt i sagen. En ung betjent er mÄske lige det, som korpset har brug for, men hverken han eller hans korps hÞrer til de bedste blandt guds bÞrn. Som sagen skrider frem, Äbner der sig pludselig en problematik, der kan Êndre alt og vende byen pÄ den anden ende. Det viser sig, at trÄdene muligvis rÊkker helt op til nogle af de personer, der befinder sig i samfundets Þverste lag.

Uddrag af bogen

Han havde blÄ mÊrker og vabler flere steder pÄ kroppen. Blodet fra hans skridt dryppede langsomt med en salve pÄ fem sekunder. PÄ grund af hans afskÄrne lem var der i stedet et stort og dybt hul. Selvom dÞdstidspunktet har vÊret et par timer over midnat, lÞb der stadig frisk blod fra der hvor hans tidligere kÞnsdel havde siddet.

Hans kÊbe var ogsÄ gÄet af led, sandsynligvis slÄet af led. Og han manglede de fleste tÊnder.

For sjette gang i lÞbet af mÄske to minutter kiggede jeg pÄ mit ur. Maryland lovede, han ville komme klokken halv seks, og den var nu et par minutter over seks. Jeg mosede mig forbi et par retsmedicinere og gik mod brusebadet.

Offerets hÄndled var nÊsten pÄ sidste forrÄdnelsesstadie og havde fÄet en nÊsten sort kulÞr. StÄltrÄden havde lavet dybe flÊnger i hÄndleddene pÄ ham.

Hans lem blev afskÄret, og derefter blev han hÊngt op. For at pine ham. NedgÞre ham.

Om forfatteren

Lukas Hviid Petersson er fascineret af litteratur og det filmiske medie og har trods sin unge alder en masse erfaring med at skrive og skabe originale fortÊllinger, som han ynder at mikse med emner som politik, psykologi, det okkulte og spÞrgsmÄl om det gode og det onde. Corvus Corax er hans debutroman.