(17)

De dristigste missioner

audiobook & e-book


Slaget er vundet, fjenden er drevet pĂ„ flugt, og alt Ă„nder atter ro. SĂ„dan tĂŠnker mange generaler – men tit tager de fejl.

Korps af specialtrÊnede soldater sÞrger krigen igennem for, at fjenden aldrig fÄr fred. Kommandoenhederne slÄr til hvor som helst: En tysk general bliver kidnappet midt pÄ Kreta. FaldskÊrmstropper befrier Benito Mussolini fra hans fÊngsel pÄ en bjergtop. Og britiske enheder sprÊnger fabrikkerne i en norsk provinsby i luften og berÞver Tyskland rÄstoffer til industrien.

Samtidig duellerer krigens parter pÄ list, som nÄr nazisterne forsÞger at undergrave Englands Þkonomi med falske sedler, eller Stalins mesterspion narrer fjenden.

Bind 14 af EN VERDEN I KRIG tager med pÄ krigens dristigste missioner.

Alt om Historie tager dig med pĂ„ en halsbrĂŠkkende rejse til tidligere tider, sĂ„ du kan nyde historiens stĂžrste begivenheder. FĂžlg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spĂŠndende, dramatiske begivenheder i fortiden.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: