(0)

Djävulsklippan

audiobook & e-book


Sanningen döljer sig i mörkret

Privatdetektiven Kate Marshall förs i ilfart till sjukhus efter att ha dragits ut till havs av en kraftig ström och denna nära döden-upplevelse påverkar henne starkt. Medan hon återhämtar sig lär hon känna Jean, en äldre kvinna på samma avdelning. Jean berättar den fruktansvärda historien om hur hennes treåriga barnbarn Charlie försvann elva år tidigare under en tältsemester på Dartmoor.

När det är dags för Kate att åka hem har hon lovat att ta sig an fallet, men då hon tillsammans med sin lojale assistent Tristan börjar undersöka vad som hände den ödesdigra natten upptäcker de att Jean har ett mörkt förflutet som kan ha gjort att Charlie utsatts för fara.

Blev Charlie bortförd? Eller föll han i den virvlande Djävulsfloden i närheten av tältplatsen?

När Kate och Tristan får veta att en socialarbetare som slog larm om Jean och hennes dotter hittades mördad strax efter Charlies försvinnande börjar de ifrågasätta allt som de trodde att de visste om familjen ...

---

En mästerlig berättare.

― LJ Ross

Ett framtidslöfte när det gäller brittisk kriminallitteratur.

― Irish Independent

Fascinerande läsning – boken är omöjlig att lägga ifrån sig.

―Rachel Abbott

Tveklöst en av de mest spännande, dramatiska och rafflande thrillers som jag har läst.

― Bookaholic Confessions

Jag sträckläste den här boken ... alla oväntande vändningar och villospår håller läsaren på sträckbänken ända till sista sidan. Den är beroendeframkallande, medryckande och mycket mer.

― The Book Review Café


Narrator: Disa Östrand
Duration: